SHADOW kunngjør strategisk visjon – å bli den definitive cloud-databehandlingsplattformen for spillere, skapere og bedrifter


I dag, på tidenes første Shadow Spotlight keynote, spesialist på skydatabehandling SKYGGE detaljert sin strategiske visjon for de kommende årene og levert på løfter gitt til samfunnet.

Nå et globalt nettsky-selskap ledet av Octave Klaba, OVHcloud grunnlegger, SHADOW går videre med en ny skylagringsløsning. Med denne relanseringen posisjonerer SHADOW seg som den definitive skyplattformen for spillere, kreative og bedrifter.

Shadow’s Power Upgrade, det beste av cloud-databehandlingsteknologien vår, tilgjengelig for alle å spille, lage og jobbe på hvilken som helst tilkoblet enhet

SHADOWs originale produkt ble lansert i 2016 og har som mål å la alle enkeltpersoner nyte kraften til en avansert PC i skyen. Den fornyede Shadow-abonnementstjenesten har en oppdatert plan: mens startprisen fortsatt er $29,99 € per måned, tilbyr vi nå en helt ny Strømoppgraderingtilgjengelig for ytterligere $14,99€.

Denne nye oppgraderingen vil bidra til å realisere SHADOWs plan om å introdusere og opprettholde et mer komplett og tilpasningsdyktig tilbud, tilpasset alles behov, og tilby ny teknologi til den beste prisen. SHADOW streber etter å holde løftet sitt: å demokratisere tilgangen til en PC med de nyeste komponentene for så mange mennesker som mulig, via skyen, uten å måtte kjøpe en fysisk enhet.

Så, hva blir konfigurasjonen av Strømoppgradering?

  • En AMD EPYC™ 7543P CPU med 4 kjerner og 8 tråder
  • Kraften til en avansert GPU, som spenner fra:
    • NVIDIA GeForce RTX™ 3070-klasse
    • NVIDIAs tilsvarende grafikkort skreddersydd for profesjonelle
    • AMDs nyeste RDNA 2-baserte GPU-er, inkludert AMD Radeon™ PRO V620 GPU designet for skydatabehandling og spill
  • 16 GB RAM

GPU-modellen som er inkludert i spesifikke Power Upgrade-konfigurasjoner vil variere basert på lokale datasentervalg. Shadow vil spesielt for første gang inneholde AMD EPYC™-prosessorer og AMDs nyeste RDNA 2 GPUer som kjører innovative skystreaming-programvareløsninger som en del av tilbudene. Detaljer om GPU territoriell tilgjengelighet kommer.

Shadow’s Power Upgrade vil være tilgjengelig for forhåndsbestill i sommerog globalt tilgjengelig* denne høsten. An Tidlig tilgang perioden vil også være tilgjengelig for utvalgte brukere i forkant av generell tilgjengelighet, som detaljer vil bli delt snart. Brukere kan allerede registrere seg for å bli varslet når forhåndsbestillingene går live i løpet av de kommende ukene innen følger denne lenken.

I tillegg til tilgjengeligheten av Power Upgrade, fortsetter Shadow-basetilbudet å dra nytte av nye funksjoner som utvider eller forbedrer opplevelsen. SHADOW ga nylig ut doble og eksterne skjermoppdateringer, forbedrede farger med 4:4:4 chroma subsampling**, og utgivelsen av Shadow VR i Early Access, den første VR-opplevelsen noensinne drevet av skyen. I dag avduket vi også den nytt utseende, og redesignet av overleggsgrensesnittet, og tilbyr en enda mer intuitiv og responsiv opplevelse.

Vår skybaserte Shadow-datamaskin har også den ekstra fordelen med en innebygd 1Gbps fiberforbindelse. Og til slutt kan brukere også legge til ekstra lagringsalternativer, som enkelt kan oppgraderes opp til 2 TB.

“Hos SHADOW tror vi at skyteknologier har potensialet til å gi teknologisk frihet til alle,” erklærte Éric Sèle, administrerende direktør i SHADOW. “Det er derfor vi i dag er veldig glade for å introdusere en ny milepæl for vår Shadow-tjeneste, med vår Power Upgrade.”

“Det er med spenning vi starter et flott nytt samarbeid med Shadow, og støtter dem både med våre CPU- og GPU-linjer i en kraftig pakke. Dette er et viktig skritt for å akselerere deres teknologiske og geografiske utviklingsprosjekter,” sa Olivier Suinat, CVP Global Sales hos AMD.

Shadow vil være tilgjengelig i høst i blant annet Canada og Østerrike

SHADOW avslørte også stolt i dag at den grunnleggende Shadow-abonnementsplanen og dens Power Upgrade vil bli snart tilgjengelig i nye territorier, inkludert Canada og Østerrike, denne høsten.

Brukere i disse territoriene vil kunne glede seg over SHADOWs bransjeledende skydatabehandlingsfunksjoner. Skyggetilgjengelighet i flere nøkkelterritorier vil bli annonsert i fremtiden.

På dette tidspunktet består SHADOWs nettverk av datasentre av åtte enheter, lokalisert i Frankrike, Tyskland, USA og Canada. Flere åpninger er planlagt i veikartet vårt.

For mer informasjon om Shadow Power Upgrade og utviklingen av Shadow-tjenesten, vennligst sjekk dedikert blogginnlegg.

I dag, med mer enn 150 talentfulle mennesker som jobber enten på stedet i SHADOW HQ i Paris eller eksternt i Nord-Amerika og Europa, rekrutterer selskapet aktivt til ulike roller. For de som er interessert i å bli med på eventyret, vennligst besøk SHADOWs karriereside.

Shadow Drive, nettlagringsløsningen fra SHADOW, tilgjengelig denne høsten

SHADOWs visjon og ambisjoner går utover ren cloud-computing. Introdusert i dag, Shadow Drive er en trygg og rimelig lagringsløsning på nett bygget i samarbeid med Nextcloud, den verdensledende åpen kildekode-fildelingsplattformen. Shadow Drive vil tillate brukere å lagre dataene sine samtidig som de er tilgjengelige fra hvor som helst. Data vil være tilgjengelig via nett-, skrivebords- og mobilapper som vil bli avduket snart. Shadow Drive er fullt sikret gjennom trafikkkryptering og vil være tilgjengelig i alle markeder Shadow opererer i, gjennom europeisk opererte servere.

Shadow Drive vil være tilgjengelig gratis med opptil 20 GB lagringsplass, mens en premiumversjon av tjenesten vil være tilgjengelig for $8,99€ i måneden, med opptil 2 TB tilgjengelig.

Shadow Drive vil være tilgjengelig i soft launch med utvalgte brukere denne sommerenog tilgjengelig for alle i Europa denne høstenog snart i Nord-Amerika.

Vår ambisjon om å frigjøre personlig teknologi fra sine materielle grenser handler ikke bare om nettsky. For å gå utover, har vi utviklet Shadow Drive, vår skylagringsløsning, med hjelp av vår prestisjetunge partner Nextcloud, som jeg takker Frank for,” forklarte Éric Sèle, administrerende direktør i SHADOW. “Vi er veldig glade for denne kombinerte europeiske innsatsen.”

«Vi har en felles visjon med Octave og Éric, og deler verdier om fortreffelighet, åpenhet og europeisk suverenitet. Dette partnerskapet føltes naturlig og vi er veldig glade for å hjelpe SHADOW med å nå sine ambisjoner,” sa Frank Karlitschek, administrerende direktør i Nextcloud.